Print

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και τους σχολικούς τροχονόμους

Χαιρετίζουμε την αγωνιστική πρωτοβουλία τόσο των γονιών των παιδιών των βρεφονηπιακών σταθμών όσο και των σχολικών τροχονόμων που επέλεξαν τη διεκδίκηση προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει τόσο με τη δυσλειτουργία του Παιδικού σταθμού όσο και με τις πληρωμές των τροχονόμων.

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί αντιμετωπίζουν ελλείψεις προσωπικού και τις δρομολογούμενες από τη Δημοτική Αρχή αυξήσεις στα τροφεία, στα οποία αντιδρούν οι γονείς αλλά και οι εργαζόμενοι. Από την άλλη, οι σχολικοί τροχονόμοι υπέστησαν μειώσεις στην αποζημίωσή τους, οι οποίες έγιναν αυθαίρετα. Η δημοτική αρχή Λαμπρινούδη φαίνεται ότι έχει βάλει σκοπό να παίξει άψογα το ρόλο του διαχειριστή που της έχει αναθέσει ο Καλλικράτης και τα μνημόνια: να είναι δηλαδή το μακρύ χέρι του κράτους, όχι μόνο στη φορολογία αλλά και στη μείωση αποζημιώσεων εργαζομένων. 

Θεωρούμε ότι  μόνο με  τον αγώνα  και τη διαρκή διεκδίκηση και επαγρύπνηση  μπορεί να αλλάξει κάτι. Σαν ΛΑΣ  είμαστε δίπλα σε κάθε αγώνα, όπως θα είμαστε  και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου θα συζητηθεί το θέμα των Παιδικών Σταθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου