Print

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου: Επικροτούμε και χαιρετίζουμε το δρόμο του αγώνα που διάλεξαν οι Πρόεδροι των κοινοτήτων μας.

Δελτίο τύπου

Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει διατρανώσει την απόφασή της να βρεθεί απέναντι από τη Δημοτική Αρχή  όσον αφορά την αύξηση των ανταποδοτικών τελών σ’ ολόκληρο το Δήμο.  Υπενθυμίζουμε  ότι μετά και από την πρόταση  της Λαϊκής Συνέλευσης της Λαγκάδας, στην οποία συμμετείχε και στην οποία ομόφωνα ψηφίστηκε από δεκάδες παρευρισκόμενους  η προσφυγή κατά της αύξησης, εκτός από τον πρόεδρο της Λαγκάδας, έκανε και η ίδια προσφυγή, για  όλο το Δήμο, στο Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κατά της απόφασης του Δήμου Χίου με αρ.4/07-01-2015 για την αδικαιολόγητη και δυσβάστακτη αύξηση των ανταποδοτικών τελών. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Συνέλευση της Συκιάδας.

 Το Σάββατο, 14 του Φλεβάρη έγινε συνάντηση  των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων με πρωτοβουλία του Προέδρου της Τοπικής  Κοινότητας Λαγκάδας και εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Στέφανου Τσίγκου, με θέμα τα χαράτσια της Δημοτικής Αρχής με την επιβολή των ανταποδοτικών τελών αλλά  και την αντίστοιχη αντιλαϊκή  πολιτική της ΔΕΥΑ Χίου.

 Οι παρευρισκόμενοι πρόεδροι και της Βόρειας  και της Νότιας Χίου αποφάσισαν να συντονίσουν τις  κινήσεις τους και για τα δύο προαναφερθέντα ζητήματα, αλλά  και για  πλήθος άλλων γενικότερων θεμάτων που αφορούν την επιβίωση των κοινοτήτων τους και φυσικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων, καθορίζοντας εκ νέου συναντήσεις μεταξύ τους.

 Η Λαϊκή Συσπείρωση μετά από αυτό, δεν μπορεί παρά να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή της επικροτώντας και χαιρετίζονταςτο δρόμο του αγώνα που διάλεξαν οι Πρόεδροι των κοινοτήτων. Ένα δρόμο στον οποίο ο λαός γίνεται πλέον πρωταγωνιστής των εξελίξεων, αγωνίζεται να γίνει αληθινός αφέντης στον τόπο του και είναι μοναδικός για να οδηγήσει σε λύσεις, αλλάζοντας τη ρότα που τους επέβαλαν οι υποστηρικτές του κεφαλαίου και παραμερίζοντας γνωστούς τοπάρχες, οι οποίοι θα τον ξαναθυμηθούν και θα τον ξανακοιτάξουν όταν χρειάζονται εκ νέου τη ψήφο του.-

 Χίος, 14-2-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου