Print

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Τ.Ε. Χίου: Βασικά στοιχεία που αναδεικνύουν την ανυπαρξία πρόληψης πυρκαγιών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ
Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της ΤΕ Χίου του ΚΚΕ και τη δράση του Κόμματος φαίνεται να χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα περιαστικά δάση Κλειδούς, Κορακάρη, Λαγκάδας κλπ.
Υπάρχουν ανησυχητικές καταγγελίες για το όχημα των εθελοντών στο Θολόποταμι που στην ουσία βρίσκεται παροπλισμένο, ενώ στη Λαγκάδα οι πυροσβεστικές μάνικες με το πρόσχημα των κλοπών έχουν μεταφερθεί αντί στο χώρο της κοινότητας, στη Χίο με ό, τι αυτό σημαίνει για μια ενδεχόμενη φωτιά στην περιοχή του Καρυδά. Και όλα αυτά τις ημέρες υψηλού κινδύνου!
Αν και έχουν επισημανθεί από το στέλεχος του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου Μάρκο Σκούφαλο σε προσωπική του επικοινωνία με το Δήμαρχο Χίου, αρκετό καιρό πριν, συνεχίζουν να εκκρεμούν.
Απαιτούμε να δοθεί άμεση απάντηση τουλάχιστον στα δυο αυτά ζητήματα επίσημα καθώς επίσης και τι ενέργειες υπάρχουν για ένα συνολικό σχεδιασμό πρόληψης και προστασίας του φυσικού πλούτου και της ανθρώπινης ζωής σε επαρκή μέσα και έμψυχο δυναμικό. Καλές οι πεζοπορικές διαδρομές στο νησί αλλά κάποια στιγμή πρέπει να συζητηθεί και η ουσία…
Χίος 5/8/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου