Print

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Άμεση κάλυψη του νησιού με ασθενοφόρα ζητά η ΛΑ.Σ Δ. Χίου


Χίος, 6 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!!

Αυτό το σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ μας θύμισε η τραγική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ ότι το νησί μας θα καλύπτεται από τον Ιούνιο  μόνο από ένα ασθενοφόρο σε κάθε βάρδια!!!!

Όλα  αυτά την ώρα που κοκορομαχούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος  έχει τις βαρίτερες ευθύνες για την κατάντια στον τομέα της υγείας και να ο Γεωργιάδης ή ο Πολάκης  έπαιξαν ή παίζουν περισσότερο με τη υγεία των κάτοικων του νησιού.

Η σκληρή πραγματικότητα των ελλείψεων σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο, η σκληρή πραγματικότητα με τα χωριά χωρίς αγροτικούς γιατρούς και τα υποστελεχωμένα πολυιατρεία, η τραγικότητα εν μέσω θέρους να καλύπτεται το νησί με ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αποδεικνύει πώς δημιουργούνται τα ματωμένα πλεονάσματα είτε με ΣΥΡΙΖΑ είτε με ΝΔ! Άλλωστε τους γνωρίζουμε και τους δύο και μνήμη χρυσόψαρου τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε.

Απαιτούμε άμεσα να καλύπτονται οι βάρδιες του νησιού με τα απαραίτητα ασθενοφόρα και στη βάση των αναγκών του νησιού στη θερινή περίοδο, αλλά και στη χειμερινή.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ και θα ζητήσουμε να μπει θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Καλούμε το λαό της Χίου να αναρωτηθεί μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου:
Αυτή τη ζωή επιλέγει, ανάμεσα σε κυβερνήσεις της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με διάφορα δεκανίκια που παίζουν τη ζωή τους κορόνα γράμματα ή να  κάνει το βήμα με τη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ για να ανοίξει ο δρόμος που τα αυτονόητα δεν θα είναι ούτε ζητούμενα ούτε χάρες! 
Η απάντηση είναι δική του.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου