Print

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Η ΤΕ Χίου ΚΚΕ για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Υπ. Άμυνας



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του Υπ. Άμυνας:
“ΘΑ ΞΑΝΑΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ”
“πολεμήσαμε στο πλάι των ΗΠΑ, οι άνδρες μας μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες στους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε, και αυτό θα γίνει επίσης και στο μέλλον”!
  Η απαράδεκτη και προκλητική αυτή δήλωση, έγινε πριν λίγες ημέρες από τον Υπουργό Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλου προς τον διοικητή των χερσαίων δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη.
  Φαίνεται καθαρά για μια ακόμα φορά ότι η εμπλοκή της χώρας μας στα επικίνδυνα σχέδια των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ για τα συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης κρύβουν θανάσιμους κινδύνους για τον ελληνικό λαό, τη νεολαία και ιδιαίτερα τους φαντάρους και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
  Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, είναι ικανή να φτάσει στη συμμετοχή σε νέες ιμπεριαλιστικές εκστρατείες προκειμένου να εξυπηρετήσει το διακηρυγμένο στόχο της λεγόμενης «γεωστρατηγικής αναβάθμισης» των μονοπωλιακών ομίλων της χώρας.

  Ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι πρέπει να επαγρυπνούν. Τώρα να δυναμώσει η πάλη:
  Ενάντια στη συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας των ΗΠΑ και της Ελλάδας.
  Για την άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις.
  Για να κλείσουν όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις στην χώρα μας. Για να μην μεταφερθούν στον Άραξο ή άλλου πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ.
  Για να επιστρέψουν εδώ και τώρα όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε αποστολές των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ εκτός συνόρων.
  Για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με τον λαό αφέντη στον τόπο του.

Χίος 11/11/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου