Print

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΣΚΟΥΦΑΛΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

 

Ο πλειστηριασμός της πρώτης και μοναδικής κατοικίας του συμπατριώτη μας Γιάννη Παληού στις 7 Ιουλίου, αποδεικνύει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της κυβέρνησης της ΝΔ και των εταίρων της στην εξουσία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, περί προστασίας της λαϊκής κατοικίας, αφού κόβοντας και ράβοντας με νόμους και προαπαιτούμενα, επί της ουσίας παρέδωσαν στα διεθνή και ντόπια κοράκια τα σπίτια του λαού μας. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς δήλωνε ότι πλειστηριασμοί γίνονται μόνο για τη μεγάλη κατοικία, ενώ ο κ. Τσίπρας, ότι σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία γίνονται πλειστηριασμοί!

Δεν πρόκειται για θέμα θράσους ή ξετσιπωσιάς εκ μέρους των διαφόρων funds και του πολιτικού τους προσωπικού.

Πρόκειται για την αντιδραστική και απάνθρωπη πολιτική της νέας κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ,η οποία είτε  με αυτοδύναμη είτε με κορμό τη ΝΔ, θα διεκπεραιώσει τους 700.000 πλειστηριασμούς, ανεμίζοντας το υπερμνημόνιο που φέρει το όνομα πρόγραμμα ανάκαμψης, την επενδυτική βαθμίδα και φυσικά χρησιμοποιώντας ως άλλοθι τη  λαϊκή ψήφο, που θα της δίνει αέρα στα πανιά.

Αυτή η αντιλαϊκή ατζέντα αποτελεί κοινό στόχο και των, " σοβαρών" αντιπολιτεύσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε με συνέπεια την υπηρέτησαν από κυβερνητικές θέσεις.

Γι αυτό και ο μόνος δρόμος που μπορεί να σώσει τα σπίτια του λαού και το σπίτι του συμπατριώτη μας Γιάννη Παληού, είναι ο δύσκολος δρόμος του αγώνα.

Αυτό γίνεται καθημερινά σε δεκάδες σπίτια λαϊκών οικογενειών που ματαιώνονται οι πλειστηριασμοί με την αγωνιστική παρέμβαση του μαζικού κινήματος.

Αυτόν τον δρόμο ακολουθεί και ο ίδιος σε αυτόν του συμπαραστεκόμαστε. Ας αποδείξουμε ότι κανένας μόνος του σε αυτήν την πορεία ζωής, ας κάνουμε πράξη εμείς το "κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη", αφού μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου