Print

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ,ΑΛΛΑΞΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΖ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!!!

 



 

Μπορεί η δημοτική αρχή Μαλαφή , όπως δήλωσε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο να ετοιμάζεται για θαλάσσιο σταθμό υγροποίησης LNG, στα πλαίσια ενός ουδέτερου ενεργειακά νησιού - τέτοιες  "παπάτζες"  δηλώνονται στα συμβούλια, αλλά μια σειρά παραλίες αιχμής του νησιού παραμένουν χωρίς δημοτικές ομπρέλες, καμπίνες αλλαγής ρούχων και ντουζ, ενώ οι φλυαρίες περί ετοιμότητας υποδοχής των τουριστών καλά κρατούν , οι δε ντόπιοι φαίνεται να αποτελούν πολίτες  δεύτερης κατηγορίας, αν και μπήκαμε στον Ιούνιο!!!

Παρόλο που οι απευθείας αναθέσεις στην καινούργια αυλή της δημοτικής αρχής έχουν πιάσει κόκκινο, υποτίθεται λόγω ταχύτητας και της Υπηρεσίας Αδυναμίας έργου - βλέπε τεχνική υπηρεσία - δεν κατέστη δυνατόν μέχρι τώρα , να είναι έτοιμες οι παραλίες να υποδεχτούν τους λουόμενους.

Με τους ρυθμούς που πάμε θα πιάσουμε τον Ιούλιο, ενώ το Sea track για τα ΑΜΕΑ, αν και ψηφίστηκε η πίστωση, τουλάχιστον στη Δασκαλόπετρα αποτελείται από τέσσερις στύλους. Δεν μιλάμε για τους «διαδρόμους» για ηλικιωμένους, αυτοί είναι πλέον καταδρομείς!

Δυστυχώς η δημοτική αρχή των ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ, πολύ νωρίς δείχνει την αντιλαϊκή της πολιτική που όλα τα εναποθέτει στις ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών, αλλά και την ανεπάρκειά της για τα στοιχειώδη.

Ευθύνη γι αυτή την κατάσταση φέρουν όχι μόνο η ίδια, αλλά και όσες παρατάξεις τη στήριξαν,  για να επιδεικνύει αυτή την αλαζονική πολιτική που χαντακώνει τις λαϊκές ανάγκες.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση απαιτούμε άμεσα να κινητοποιήσει τους αρμόδιους μηχανισμούς, ώστε τα ως άνω προβλήματα να επιλυθούν , χωρίς να χρησιμοποιήσει το γνωστό κυνήγι μαγισσών ,  τη μετάθεση ευθυνών και τη λογική φταίνε οι προηγούμενοι.

Για δε τα σκίαστρα στην αγορά της Απλωταριάς, δεν αναφέρουμε κάτι,  γιατί αυτά γράφονται κατά το δήμαρχο από τα «πετσωμένα» ΜΜΕ της Χίου, οπότε ας «βράζουν στο ζουμί τους» ου συνδημότες μας !

Αναζητείται εκτός των άλλων και η ντροπή!

ΧΙΟΣ 6/6/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου