Print

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Να πληρωθούν τώρα τα υπόλοιπα των σχολικών τροχονόμων

Μετά από δικαιολογημένες  διαμαρτυρίες των  σχολικών τροχονόμων για αυθαίρετη παρακράτηση των μισθών πείνας που παίρνουν για τα υπόλοιπα του 2012 και παρά τις διαψεύσεις του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής, η Λαϊκή Συσπείρωση , πραγματοποίησε παρέμβαση με εκπροσώπους τους , η οποία και απέδειξε ότι το δίκιο από την αρχή ήταν με το μέρος τους.
Η πίστωση που αφορούσε στα υπόλοιπα του 2012 ήταν της τάξης των 4.800 ευρώ περίπου,  που αναλογεί σε 356 ευρώ ανά σχολικό τροχονόμο. Κι όμως αυθαίρετα ο πρόεδρος  της Σχολικής Επιτροπής περιέκοψε αυτό το ποσό και τους έδωσε από 190 ευρώ, με το αιτιολογικό ότι υπήρχαν και άλλες υποχρεώσεις και εν αγνοία των υπόλοιπων μελών της σχολικής επιτροπής γι αυτή την αυθαιρεσία!!!
Η  Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί ξανά τέτοιες μεθοδεύσεις, γι αυτό και κατέθεσε αίτηση να συζητηθεί άμεσα και επειγόντως το θέμα στην ολομέλεια της Σχολικής Επιτροπής, προκειμένου οι άνθρωποι να πάρουν τα χρήματα που αυθαίρετα-επιεικής έκφραση- τους περιέκοψαν.
Φυσικά τον πρώτο  λόγο τον έχουν οι θιγόμενοι σχολικοί τροχονόμοι, που πρέπει και να παρευρεθούν και να επαγρυπνούν από δω και στο εξής, αλλά και αν είναι έτοιμοι να αγωνίζονται γι αυτά που τους ανήκουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου