Print

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Όσο μιλά εκτίθεται η Δημοτική Αρχή!!!

Προσπαθώντας να διορθώσει  τα αδιόρθωτα η Δημοτική αρχή Λαμπρινούδη, εκτίθεται ακόμα πιο πολύ, αφού αποκαλύπτεται ότι χρησιμοποιεί σαν όχημα το Δήμο, σαν τσιφλίκι της για τις παραταξιακές της συγκεντρώσεις.
Αντί να βγει ευθαρσώς ως παράταξη να κάνει το δικός της απολογισμό τον παρουσιάζει ως δράση όλου του Δήμου.
Απέστειλε μάλιστα σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και στις αντιπολιτεύσεις πρόσκληση να παρευρεθούν στη φιέστα που ετοιμάζει με ξένα κόλυβα.
Συνεχίζει μάλιστα τη διαφημιστική της καμπάνια σε όλα τα ΜΜΕ, παρουσιάζοντας έργα που άλλοι προγραμμάτισαν ως δικά της και φυσικά το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι δημότες μας, που πληρώνουν τα υπέρογκα τέλη που αυτή επιβάλλει.
Για να σταματήσει όμως η κωμωδία  περί απολογισμού της δημοτικής αρχής, παραθέτουμε τα άρθρα του κώδικα, για να καταλάβει ο λαός μας το δούλεμα που υφίσταται από μια δημοτική αρχή που μπροστά στην επανεκλογή της , έχει χάσει κάθε μέτρο.

Άρθρο 217

Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής
1.  Κάθε χρόνο γίνεται ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.
2. Η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμ­βουλίου γίνεται μέχρι το τέλος Ιουνίου και ανακοινώ­νεται πριν από δεκαπέντε (15), τουλάχιστον, ημέρες με κάθε πρόσφορο μέσο. Σε αυτή καλούνται οι κάτοικοι, καθώς και οι συνδικαλιστικοί, επιστημονικοί και κοινω­νικοί φορείς του Δήμου
3. Το δημοτικό συμβούλιο επιλέγει τον προσφορότερο χώρο για τη διεξαγωγή της ανωτέρω συνεδρίασης.
4. Κατά την ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τοποθετούνται όλες οι δημοτικές παρα­τάξεις και μπορούν να πάρουν το λόγο τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τα μέλη των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών διαμερισμάτων.
5. Κάθε φορέας, δημότης, κάτοικος ή φορολογούμενος από το Δήμο έχει δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό στη συνεδρίαση αυτή.
Κλείνοντας να σημειωθεί ότι 4 χρόνια περίπου η δημοτική αρχή Λαμπρινούδη δεν ένιωσε την ανάγκη για να απολογηθεί στο λαό.
Τώρα προεκλογικά καπηλεύεται  θεσμικά το Δήμο και  την προεκλογική της φιέστα την παρουσιάζει ως απολογισμό.
Γι αυτό ο λαός πρέπει να της γυρίσει την πλάτη και να τη μαυρίσει!
                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου