Print

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ




Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ



Την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στις 5μ.μ. η δημοτική αρχή Χίου επανεισάγει στο Δημοτικό Συμβούλιο, τη φοροεπέλαση στην πλάτη των λαϊκών οικογενειών, μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια, που οδήγησε σε μια φανερά έωλη απόφαση,  με δεδομένη και τη συμβολή της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Εμείς, όπως και την προηγούμενη φορά θα πράξουμε στο ακέραιο το καθήκον μας.

 Θα δώσουμε τη μάχη με τον ένα δημοτικό σύμβουλο που έχουμε, να αποτρέψουμε το χαράτσι του 1,83 ανά τ.μ., να δείξουμε το δρόμο της φορολόγησης και των τελών της μεγάλης περιουσίας και των ελαφρύνσεων για τις λαϊκές οικογένειες.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση, ως ΚΚΕ, δίνουμε τη μάχη  στην πρώτη γραμμή για να υπερασπίσουμε τα λαϊκά συμφέροντά, αλλά δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την αλύγιστη δύναμη του λαού, όταν αναλαμβάνει την τύχη του στα χέρια του, δε συμφωνούμε με τη λογική της ανάθεσης σε σωτήρες!

Καλούμε λοιπόν τον κάθε Χιώτη και Χιώτισσα της πόλης  ή της περιφέρειας, το κάθε συνδικαλιστικό σωματείο και οργανωμένο κίνημα να κινητοποιηθούν, να συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης, για να αποτρέψουν τη νέα φοροληστεία της δημοτικής αρχής μέσα από τα ανταποδοτικά τέλη.



Χίος, 5/1/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου