Print

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου για έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου για τα κτιριακά προβλήματα των σχολείων και προσλήψεις εκπαιδευτικού δυναμικού

Φωτό αρχείου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου, στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του δήμου κατέθεσε το παρακάτω ψήφισμα,  που ομόφωνα έγινε δεκτό:
«Το Δ.Σ. του Δήμου Χίου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το απαράδεκτο γεγονός της χρηματοδότησης του δήμου μας για τις κτιριακές ανάγκες με το ευτελές ποσό των 106.000 ευρώ, τη στιγμή που οι πραγματικές ανάγκες είναι πολλαπλάσιες και αποδεικνύονται από τα χιλιάδες αιτήματα προς τη Σχολική Επιτροπή του δήμου.
Διαμαρτύρεται επίσης για το γεγονός  ότι, με ευθύνη της κυβέρνησης και λόγω της υποχρηματοδότησης προς της εκπαίδευση και των χειρισμών της μέχρι τώρα, ανοίγουν στις 11 Σεπτεμβρίου τα σχολεία μας με τεράστιες ελλείψεις σε εκπαιδευτικό δυναμικό, πρόβλημα που θα συνεχιστεί και μετά το τέλος του μήνα, οπότε στοιχειωδώς θα γίνουν οι πρώτες προσλήψεις αναπληρωτών.
Απαιτούμε:
Την άμεση έκτακτη χρηματοδότηση του δήμου μας  για τα κτιριακά προβλήματα των σχολείων μας.
Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την ομαλή έναρξη των σχολείων μας, μέσα από τις προσλήψεις του εκπαιδευτικού δυναμικού γι αυτό και απαιτούμε να θεωρηθούν ως δεδομένες οι αιτήσεις σε Α/μια και Β/μια Εκπαίδευση
Χίος, 2-9-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου