Print

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Επιστολή του επικεφαλής της ΛΑ.Σ. Β. Αιγαίου προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου για την καταστροφή του θεάτρου της Αγιάσου


Φωτό: www.agiasos.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Λαϊκή Συσπείρωση Β. Αιγαίου απηύθυνε την παρακάτω επιστολή στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν από την τελευταία κακοκαιρία στο Θέατρο της Αγιάσου και αλλού στη Λέσβο.
Μυτιλήνη, 19 Ιανουαρίου 2017
«Προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αιγαίου
Θέμα: Ζημιές που προκάλεσε η τελευταία κακοκαιρία στο θέατρο της Αγιάσου και αλλού στη Λέσβο.
Κύριε Πρόεδρε,
Σας είναι γνωστή η καταστροφή που υπέστη το θέατρο της Αγιάσου λόγω της πρωτοφανούς χιονόπτωσης.
Προτείνουμε, ως παράταξη, να περιληφθεί, ως θέμα, στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Π.Σ., η συμμετοχή της Περιφέρειας και στο οικονομικό κόστος της αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη το θέατρο της Αγιάσου, πέρα από την συμμετοχή που ήδη έχει στις εργασίες "ξεμπαζώματος", αντλώντας από τα ταμιακά διαθέσιμα που έχουν κατατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδας, ή τροποποιώντας τον προϋπολογισμό.
Και τούτο παράλληλα με την πίεση που πρέπει να ασκήσει η Περιφέρεια προς την Κυβέρνηση για την άμεση εξασφάλιση των οικονομικών πόρων για την ταχύτερη δυνατή επαναλειτουργία του ιστορικού αυτού Θεάτρου με την γνωστή ανεκτίμητη προσφορά στη διατήρηση και ανάπτυξη της πολιτιστικής μα ταυτότητας.
Στο ίδιο θέμα μπορεί να περιληφθεί και η συζήτηση-ενημέρωση για τις υπόλοιπες ζημιές που είχαμε, ιδιαίτερα στη Λέσβο, από την πρόσφατη κακοκαιρία.
Με τιμή
Στρατής Κόρακας
Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου