Print

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Ρατσιστικό παραλήρημα και αντιΚΚΕ μένος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Χίου

 
Ανακοίνωση της ΤΕ Χίου του ΚΚΕ
Ρατσιστικό παραλήρημα και αντιΚΚΕ μένος
από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Χίου.
 
Προκαλούν μόνο αποστροφή και ντροπή οι ρατσιστικές και αντιπαιδαγωγικές δηλώσεις του προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Χίου, Κωστή Καρατζά, σε χώρο κοινωνική δικτύωσης, ενάντια στα προσφυγόπουλα και την εκπαίδευσή τους, ο οποίος χαρακτηρίζει «τραγικό» το αίτημα για εκμάθηση της γλώσσας τους αλλά και της ελληνικής ως ξένης γλώσσας.
 
Εμφανίζεται υπέρμαχος του «απεγκλωβισμού» τους αλλά «ξεχνά» ότι ο ίδιος και οι πολιτικοί του συνοδοιπόροι δημιούργησαν τα hot spot στη Χίο και επιμένουν να τα διατηρούν σε άθλιες συνθήκες ενώ προετοιμάζουν νέα. Είναι πολιτικά επικίνδυνος!
 
"Βαράει το σαμάρι" βάζοντάς τα με τα προσφυγόπουλα για να κρύψει τη συμφωνία του με τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τη εμπλοκή της κυβέρνησης στα πολεμικά σχέδιά τους, που γεννούν τον πόλεμο και την προσφυγιά, με τη συμφωνία και της ΝΔ.
 
Όλα αυτά, μαζί με την αντιΚΚΕ επίθεσή του με χαρακτηρισμούς της δεκαετίας του '50 για «εθνοπροδοτικό ΚΚΕ», «αρχιδολοφόνο Στάλιν», που θα ζήλευε κάθε συνεπής εκπρόσωπος του συστήματος ακόμα και της τότε εποχής, πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο για τους Χιώτες εργαζόμενους και τους εκπαιδευτικούς για το ποιον του. Να τον χαίρονται όσοι τον διόρισαν ως πρόεδρο της ΔΕΠ σε θέση ευθύνης για την Παιδεία των παιδιών μας.

Να τον χαίρεται και το κόμμα της ΝΔ και η ΔΑΚΕ που αποτελεί πρωτοκλασάτο στέλεχός τους αλλά και η Δημοτική Αρχή που του ανέθεσε τον ευαίσθητο τομέα της Εκπαίδευσης.
 
Χίος 5/6/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου