Print

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση, είναι ψήφος που και μετά τις εκλογές, παραμένει σταθερή στο πλευρό του λαού, ψήφος λαϊκής αντιπολίτευσης, που δεν αλλοτριώνεται, δεν «πωλείται»

 ΣΧΟΛΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ»

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε στον τοπικό  τύπο, προτάσεις του δημάρχου, κυρίως προς την παράταξη  «Πρωτοβουλία για τη Χίο» του κ. Βουρνού, για μελλοντική συνεργασία και ανταπαντήσεις εκ μέρους του, που επιζητούν θεσμικούς διεξόδους, για μια επικειμένη συνεργασία.

Το πολιτικό τοπίο δεν μας ξενίζει, άλλωστε οι πολιτικές  «εξαγορές και συγχωνεύσεις» , είναι κάτι συνηθισμένο στις παρατάξεις του αστικού τόξου , πολύ δε περισσότερο όταν είναι του ίδιου πολιτικού χώρου, το είδαμε και με το «καλημέρα» της νέας δημοτικής περιόδου στη συγκρότηση των προεδρείων των νομικών προσώπων.

Από την άλλη , υπάρχει κοινή μήτρα που φέρνει κοντά τις δυο παρατάξεις του δημάρχου και του κ. Βουρνού. Η συμφωνία τους για ένα μοντέλο Τοπικής διοίκησης, ξένο προς τις λαϊκές ανάγκες και συμφέροντα, στο ίδιο μήκος κύματος με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, νεροκουβαλητή της πολιτικής της, αλλεργικό στους λαϊκούς αγώνες, γι αυτό και μαζί καταψήφισαν την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για καταδίκη του νόμου εκτρώματος για τις διαδηλώσεις. 

«Περί όνου σκιάς» λοιπόν τσακώνονται, αφού συμφωνούν στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής σε όλα τα επίπεδα και αμφότεροι έχουν σαφή δείγματα πλέον στις θητείες τους.

Να λοιπόν γιατί λέγαμε ότι η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση, είναι ψήφος που και μετά τις εκλογές, παραμένει σταθερή στο πλευρό του λαού, ψήφος λαϊκής αντιπολίτευσης, που δεν αλλοτριώνεται, δεν «πωλείται».

ΧΙΟΣ 8/8/2020 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου