Print

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Η ΛΑ.Σ. Δ. Χίου για τις προκλητικές δηλώσεις του αντιδημάρχου καθαριότητας

Πηγή φωτό: alithia.gr
Χίος, 23-6-2017
ΣΧΟΛΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα δικαιώματα δεν είναι σκουπίδια...
Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας στις δηλώσεις του έχει μπερδέψει το τι είναι βασικό δικαίωμα και τι οι υπηρεσίες που παρέχει χαρατσώνοντας τους δημότες.
Το δικαίωμα στην απεργία είναι κατοχυρωμένο χρόνια στο αστικό Σύνταγμα και το διαφοροποιεί από τα δικτατορικά καθεστώτα, από το φασισμό που το απαγορεύει.
Δικαίωμα στην απεργοσπασία, ακόμα δεν υπάρχει, γι αυτό άλλωστε πήγαν με τα ΜΑΤ, για να επιβάλλουν με τη βία τις απόψεις τους και να κάνουν τη βρώμικη δουλειά τη δική τους και της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ!
Απεναντίας το δικαίωμα στην εργασία που επικαλείται είναι αυτό που διεκδικούν οι εργαζόμενοι στους δήμους και παντού. Να έχουν ψωμί !!! Και αυτό υπάρχει στο αστικό Σύνταγμα, που οι όμοιοί τους σε κυβερνητικά επίπεδα και τα αφεντικά τους το έχουν καταντήσει κουρελόπανο.
Με εξαίρεση ελάχιστους μικρονυκοκυραίους του καναπέ της δίκης τους φύτρας κανείς δεν τους ζήτησε να είναι οι πρώτοι στη Χίο και πανελλαδικά που λειτουργούν με κουκούλα σε βάρος των εργαζομένων.
Έσπειραν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες
Όλα θα τα βρουν μπροστά τους μέχρι την ημερομηνία λήξης τους.
Το μαζικό και εργατικό κίνημα θα τους δώσει την πρέπουσα απάντηση και θα πετάξει στα σκουπίδια την πολιτική τους και την τρομοκρατία τους.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου