Print

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΛΑ.Σ. Δ. Χίου: Φασιστοσύναξη και πάλι στη Χίο


Χίος, 23-1-2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ: ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΝΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΧΙΟ
Μυρίστηκαν ψητό  οι φασίστες της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και επισκέπτονται ξανά τη Χίο για να χύσουν το δηλητήριό τους.
Εκμεταλλευόμενοι όπως πάντα το πρόβλημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού, με τις πλάτες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που μαζί την ΕΕ έχουν εγκλωβίσει αυτούς τους ανθρώπους στο νησί μας και τους αφήνουν  βορά στα ξενοφοβικά ένστικτα ντόπιων και μη, με τις πλάτες της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ΝΔ, που ακροβατεί με την ακροδεξιά για τα ψηφαλάκια, με τις πλάτες και των άλλων κομμάτων του αστικού τόξου, (ΠΑΣΟΚ κλπ) και των τοπικών τους αρχόντων στο δήμο και στην Περιφέρεια, έχουν ξαμοληθεί οι φασίστες να πείσουν τους Χιώτες, ότι ο εχθρός για τα προβλήματά του είναι ο πρόσφυγας και μετανάστης.
Οι πρόσφυγες -μετανάστες κόψανε τους μισθούς, τις συντάξεις, επέβαλαν τον ΕΝΦΙΑ, τους πλειστηριασμούς, τη φοροληστεία, τη μετατροπή των παιδιών μας σε μόνιμους άνεργους. Οι μετανάστες –πρόσφυγες  υπέγραψαν τη συμφωνία Τουρκίας-ΕΕ και Ελλάδας που μετατρέπει τη χώρα μας και τα νησιά μας σε φυλακές. Αυτοί βομβαρδίζουν στη Συρία, στο Ιράκ στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη στα χωριά των Κούρδων.
Κι όμως, για το "πολιτικό μέταλλο" των πολιτευτάδων του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων δυνάμεων του «λαθρομεταναστευτικού τόξου», των διάφορων επιτροπών που όψιμα ανακάλυψαν, ότι η καρδιά της Χίου χτυπά στο Χαλκειός, μικρής μερίδας των ΜΜΕ στο νησί, ισχύει το «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ.
Γι αυτό και οι Ναζί της εγκληματικής οργάνωσης πατούν  για δεύτερη φορά το νησί μας να αναπτύξουν τη μισάνθρωπη θεωρία τους.
Γι αυτό και είναι βαριά η ευθύνη όλων εκείνων που τα τελευταία δύο χρόνια στρέφουν το χιώτικο λαό ενάντια στον αδύναμο, την εξαίρεση του παραβατικού την κάνουν κανόνα, σπερμολογούν τους μύθους του τύπου «δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε», των «βιασμών», της δήθεν «ανάπτυξης» που ποτέ δεν είχαμε, αφού κι αυτό που είχαμε οφειλόταν και οφείλεται κυρίως στους ναυτεργάτες του νησιού. Καπηλεύονται τη δικαιολογημένη αγανάκτηση χτες των κατοίκων της Σούδας, σήμερα των Χαλκούσων.
Είναι βαριά η ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που με το να μην εκπληρώνουν τα βασικά και στοιχειώδη, όπως είναι οι αποζημιώσεις των κατοίκων του Χαλκειούς, οι βασικές υποδομές εντός του ΚΙΤ και η άμεση αποσυμφόρησή του, φουσκώνουν τα πανιά των φασιστών και ναι, το ξαναλέμε, τους κάνουν πλάτες με την πολιτική τους.
Καλούμε τους Χιώτες και τις Χιώτισσες που σκέφτονται, που θυμούνται τι τραβήξαμε από τους φασίστες,  που έμαθαν να αγαπούν στην πράξη τον πλησίον τους κι όχι μέσω του Φαρισαϊσμού,  να απομονώσουν τη φασιστοσύναξη, να γυρίσουν την πλάτη και στη μισαλλοδοξία των ναζί και σ’ αυτούς που με δημοκρατικό μανδύα και με κροκοδείλια δάκρυα για το νησί και τον τόπο , επί της ουσίας προωθούν τον εθνικισμό  και το ρατσισμό, παραπληρώματα του Φασισμού.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου