Print

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδείες ΛΑ.Σ. Β. Αιγαίου στα χωριά της Λέσβου Μόρια και Αφάλωνα

 Μυτιλήνη, 26-9-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα χωριά της Λέσβου Μόρια και Αφάλωνα, περιόδευσε  την Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη, αντιπροσωπία της Λαικής Συσπείρωσης Β.Αιγαίου με επικεφαλής την υποψήφια περιφερειάρχη Αγλαία Κυρίτση και τη συμμετοχή υποψήφιων περιφερειακών,  δημοτικών και τοπικών  συμβούλων. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή. Οι υποψήφιοι συνομίλησαν με τους κατοίκους , οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται συνολικά από κυβέρνηση, δήμους και περιφέρεια.

Τόσο η επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Β.Αιγαίου, όσο και οι υποψήφιοι κάλεσαν τους κατοίκους, να στηρίξουν αποφασιστικά την Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια  και να «ρίξουν» στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο, ,το μόνο που υπηρετεί  ουσιαστικά  τις αγωνίες και τις ανάγκες του λαού.

Η υποψήφια περιφερειάρχης, Α. Κυρίτση μεταξύ άλλων ανέδειξε το ζήτημα της έλλειψης αντιπλημμυρικών έργων στο νησί, την καταπάτηση των δικαιωμάτων των  εργαζομένων  και  των συνταξιούχων  από τους συνεχείς αντεργατικούς νόμους,  τις τραγικές ελλείψεις σε υγεία και υποδομές, το προσφυγικό κ.τ.λ . Επίσης  τόνισε, ότι  «η "Λαϊκή Συσπείρωση" δεσμεύεται να αγωνιστεί και να πρωτοστατήσει μαζί με τους κατοίκους,  για μια ζωή που θα έχει στο επίκεντρό της,  τις πραγματικές ανάγκες του λαού και των νησιών μας και όχι τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τις κατευθύνσεις της ΕΕ και κυβέρνησης, που οδήγησαν και οδηγούν το λαό στη φτώχια και την απελπισία.

Από το γραφείο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου