Print

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζουν τη χολή μέσα από την CHIOS PRESS...Δεν πτοούμαστε!



Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου είναι η μόνη παράταξη που εμμένει σταθερά και αγωνιστικά σε μόνιμη και σταθερή εργασία, και σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες και τους οργανισμούς του Δήμου. Η διασφάλιση μόνιμης και σταθερής εργασίας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την παροχή υπηρεσιών και τη λειτουργία δομών, για τις οποίες οι δημότες ήδη πληρώνουν μέσω της φορολογίας και των δημοτικών τελών.

Προτάσεις τύπου «απασχόληση ορισμένου χρόνου»  δεν αποτελούν – και έχει αποδειχτεί αυτό – μέτρο αντιμετώπισης της ανεργίας. Αντίθετα αποτελούν μέσο ελέγχου των ανέργων και δούρειο ίππο καταστρατήγησης εργασιακών δικαιωμάτων.

Όλα τα παραπάνω με αφορμή τη χολή που συνεχίζει να ρίχνει ο ιδιοκτήτης ΚΟΙΝΣΕΠ και διαδικτυακής σελίδας, (Chios Press) που εκτός των άλλων, συστηματικά παραπληροφορεί.
Για το λόγο αυτό, κλείνοντας ξεκαθαρίζουμε:

  • Η απόφαση του Δημ. Συμβουλίου αφορά σε προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού, και δεν είναι δεσμευτική, αφού αναμένεται η σχετική εγκύκλιος του ΥΠΕΣ (αυτό φυσικά για όποιον ξέρει να διαβάζει).
  • O επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δικαιώθηκε πανηγυρικότατα και η μήνυση του κ. Μήτσουρα εναντίον του τέθηκε στο αρχείο, άρα ας μη μένει στην πρώτη του προσπάθεια σπίλωσής μας , αλλά ας γράψει και το τελικό αποτέλεσμα, που για μας αν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω μέτρα θα ήταν και η χρήσης της ψευδούς καταμηνύσεως! Ας μην ξύνονται λοιπόν στην γκλίτσα του τσοπάνη.
  • Η ΛΑΣ παραμένει σταθερή στις θέσεις της και δεν πρόκειται να διευκολύνει μικροπολιτικές σε βάρος της ανάγκης των άνεργων συμπολιτών μας για εργασία, ειδικά σε προεκλογική περίοδο.
  • Στα χρόνια της βαθιάς κρίσης του εκμεταλλευτικού μας συστήματος, του μνημονίου και των σαρωτικών καταπατήσεων εργασιακών δικαιωμάτων, κανένας εργαζόμενος δεν είναι ασφαλής. Μόνη απάντηση σε όλα αυτά, η απαρέγκλιτη πίστη στις θέσεις μας και η αγωνιστική διεκδίκηση: δεν απολογούμαστε γιατί διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, αντί συνθήκες εργασιακής επισφάλειας για λίγους. Για αυτό ας απολογηθεί η δημοτική αρχή και τα παπαγαλάκια της. 

 ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΤΗΣ ΤΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ  ΣΤΙΣ 6:30 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Ν0ΜΑΡΧΙΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ:
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ: ΓΙΩΡΓΗΣ ΑΜΠΑΖΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΙΟΥ: ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου