Print

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Σχόλιο Μάρκου Σκούφαλου για τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Μπελέγρη περί αφισορύπανσης του ΚΚΕ


Η ΚΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ ΓΙΟΥΣΕΦ!!!
Σχετικά με τις δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Μπελέγρη, ο οποίος επικαλείται το πρόσωπό μου, πράγματι  με έχει ενημερώσει σχετικά με τις απόψεις και θέσεις του για την αφισοκόλληση του ΚΚΕ ή της ΚΝΕ και κάθε φορά του εξηγώ,  ότι άλλο είναι οι αφίσες με τη Γιουσέφ που διαφημίζει τα κάλλη της, άλλο τα beach parties με αντίστοιχες εικόνες και άλλο η πολιτική αφίσα της ΚΝΕ ή του ΚΚΕ.
 Φυσικά η αισθητική τους προτίμηση είναι στις πρώτες και γνωρίζουν καλά τη διαφορά. Τον καταλαβαίνω και τον ίδιο και όσους εκπροσωπεί,   για την ενόχληση τους να διυλίζουν τον κώνωπα και να καταπίνουν την κάμηλο. Ας βγουν να δουν τους κάδους τους έξω,  που δε φταίει μόνο ο κ. Μπελέγρης γι αυτή την εικόνα, και ίσως καταλάβουν το μέγεθος της υποκρισίας. Η σύνδεση της πολιτικής δράσης με τη ρύπανση δείχνει παντελή ασχετοσύνη σχετικά με τη ρύπανση.
 Η δε επικίνδυνη σύνδεση της πολιτικής δράσης με τη νομιμότητα, θυμίζει άλλες εποχές, που και στις πιο μαύρες περιόδους, δεν έκαμψαν τη δράση του κόμματος και της ΚΝΕ. Και ούτε φυσικά πρόκειται...
Και στις δύο περιπτώσεις όμως δείχνουν ότι τους ενοχλεί αυτό ακριβώς που ισχυρίζονται ότι δεν τους ενοχλεί: Η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Τέλος η αφίσα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ή ΟΚΝΕ  στα χρόνια της κατοχής σήμαινε θάνατο. "Γραφικά", το ξέρω. Συνεχίστε το ουίσκι σας, ακούστε και το «Δρόμο» του Λοΐζου για ξεκάρφωμα, όσοι το παίζετε και προοδευτικοί και   συνεχίζουμε κι εμείς !!!
ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου