Print

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

ΛΑ.Σ. Δ. Χίου: Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της 6ης Οκτώβρη 2020, που διοργανώνει το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ, καταδικάζοντας την εγκληματική Οργάνωση της Χ.Α.

 

Πηγή φωτό: katiousa.gr

Καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Σε λίγες μέρες, στις 7 Οκτωβρίου, αναμένεται η απόφαση της πιο μακροχρόνιας δίκης που έλαβε χώρα ποτέ στην Ελλάδα, της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με την έκδοση της απόφασης, για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Αιγύπτιου αλιεργάτη Αμπουζίντ Εμπάρακ, τις απόπειρες ανθρωποκτονιών των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

Η απόφαση θα είναι ιστορικής σημασίας για όλους τους πολίτες της χώρας, για τους αγώνες του λαού μας και των δικαιωμάτων του, εναντίον των οποίων στρέφεται η δράση της Χρυσής Αυγής. Η ναζιστική ιδεολογία και η δράση των ταγμάτων ασφαλείας με τις δολοφονίες και τις επιθέσεις εναντίον του εργατικού κινήματος, εναντίον των προσφύγων και μεταναστών, εναντίον του οποιουδήποτε διαφέρει από τη ράτσα τους, αλλά και όποιου αγωνίζεται για το δίκιο του, αποδεικνύει το βρώμικο ρόλο τους ως πραιτοριανούς του εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού συστήματος. Για αυτό το λόγο, η μόνη επιβεβλημένη απόφαση την 7η Οκτωβρίου θα είναι η καταδίκη της Χρυσής Αυγής, ως εγκληματικής οργάνωσης. 

Δεν ξεχνάμε την δολοφονία του Π. Φύσσα το 2013, ούτε καμιά άλλη εγκληματική ενέργεια, ούτε και τα γεγονότα που μάτωσαν το νησί μας, με τις επιθέσεις κατά προσφύγων, μεταναστών και δημοσιογράφων, ή με τους εμπρησμούς και την  καταστροφική πυρκαγιά σε αποθήκη των αλληλέγγυων. Η παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων, που μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας να σπέρνουν το φασιστικό-ρατσιστικό δηλητήριο, είναι λαϊκή απαίτηση, για να μην  βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με την ασύδοτη δράση τέτοιων των ταγμάτων εφόδου.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της 6ης Οκτώβρη 2020 που διοργανώνει το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Βουνακίου, στις 7.00 το απόγευμα. Καλούμε όλους τους πολίτες της Χίου να συμμετάσχουν, διαδηλώνοντας και διατρανώνοντας τη θέληση  για την Καταδίκη της εγκληματικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου