Print

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Περιοδεία στο νοσοκομείο Χίου

 Λαϊκή Συσπείρωση για να δυναμώσει η διεκδίκηση στελέχωσης του νοσοκομείου

Περιοδεία πραγματοποίησαν στο Νοσοκομείο Χίου  η Αγλαΐα Κυρίτση υποψήφια Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, ο Μάρκος Σκουφαλος υποψήφιος Δήμαρχος Χίου. Τους συνόδευσαν η Ολυμπία Κουβαρά γραμματέας στο σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χίου και υποψήφια Περιφεριακή σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο Γιάννης Λαμπαδοχυτός πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ιωνίας.

Στην περιοδεία συμμετείχαν επίσης ο Λευτέρης Μπαρμπαγιάννης και η Αμαλία Γκίκα υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι Β. Αιγαίου και ο Άρης Μιχαλάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χίου.

Στην περιοδεία τόνισαν ότι ο λαός της Χίου έχει ανάγκη ένα νοσοκομείο στελεχωμένο τόσο με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων όσο και με ανάλογη υλικοτεχνική υποδομή. Ανέδειξαν το ζήτημα ότι και στο τομέα της υγείας το δίλημμα για τους Χιώτες, τους εργαζόμενους στην υγεία είναι οι ανάγκες των πολλών απέναντι στα κέρδη των λίγων, που ωφελούνται από τη συνειδητή υποβάθμιση της δημόσιας υγείας που προωθούν οι κυβερνήσεις, η Περιφερειακή και η Δημοτική Αρχή. 

Επισήμαναν ότι η ψήφος στη λαϊκή συσπείρωση σημαίνει... "πάμε αλλιώς". Δίνουμε χαστούκι στη κυβερνητική πολιτική οι υλοποιούν η Περιφέρεια και ο Δήμος και στέλνουμε τη Λαϊκή Συσπείρωση στο 2ο γύρο στο Βόρειο Αιγαίο και στο Δήμο Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου