Print

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΛΑ.Σ. Δ. Χίου: Μην τσαλαπατάτε τα τοπικά συμβούλια

Χίος, 31-5-2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μην τσαλαπατάτε τα τοπικά συμβούλια
Αποτελεί πάγια τακτική της δημοτικής αρχής να υπονομεύει τη λειτουργία των τοπικών συμβουλίων, αφού πολλές από τις προτάσεις τους μένουν στα χαρτιά.
Το κακό όμως έχει παραγίνει στη Λαγκάδα, όχι τυχαία, μιας και την ευθύνη εκεί την έχει ο εκλεγμένος πρόεδρος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου, Στέφανος Τσίγκος.
Ο χωρικός αντιδήμαρχος Φαφαλιός Ματθαίος, έχοντας την ευθύνη του χώρου, παρεμβαίνει ωμά υπέρ της προώθησης αιτημάτων συγγενικών του προσώπων προσδοκώντας φαίνεται τα ψηφαλάκια και ανεχόμενος συμπεριφορές απαξίωσης της λειτουργίας του τοπικού συμβουλίου.
Τη δημοκρατία την επικαλούνται μόνο όταν τους συμφέρει. Όταν δε συμβαίνει αυτό, λειτουργούν ως τοπάρχες. Η ομόφωνη απόφαση του τοπικού συμβουλίου είναι χαρακτηριστική και την κοινοποιούμε τονίζοντας ότι ως ΛΑΣ δεν πρόκειται να ανεχτούμε αυτή την πολιτική της δημοτικής αρχής, να ανεχτούμε την απαξίωση του τοπικού συμβουλίου, γι αυτό και έχουμε προσφύγει στην αποκεντρωμένη διοίκηση τουλάχιστον για το θέμα παράνομων ενεργειών του αντιδημάρχου και φυσικά επιφυλασσόμαστε για τη διεκδίκηση του δίκιου των Λαγκαδούσων με κάθε μέσο που θα αποφασιστεί από τους ίδιους και τα συλλογικά τους όργανα.-

Συνημμένα: Η 4/2018 απόφαση του Τ.Σ. Λαγκάδας με θέμα: "Καθορισμός Λαϊκής Συνέλευσης για την απαξίωση του Τοπικού Συμβουλίου από τη Δημοτική Αρχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου