Print

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Περιοδεία με αισιοδοξία και μαχητικότητα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Λαγκάδα

Χίος,30-6-2019
Δελτίο τύπου
Οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποίησαν το Σάββατο 29/7 περιοδεία στο χωριό της Λαγκάδας με επικεφαλής τους υποψηφίους βουλευτές Χίου, Άρη Μιχαλάκη και Χριστίνα Παληού.
Περνώντας από τα σπίτια του χωριού και τα στέκια νεολαίας, συνομίλησαν με πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη να σκεφτούν και να αποφασίσουν με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα. Αναδείχθηκε ότι όποια κυβέρνηση και αν βγει, στόχο θα έχει το πώς θα κάνει δυσκολότερη την ζωή των λαϊκών οικογενειών, πως θα συνεχίσει τα ήδη υπάρχοντα μέτρα και μνημόνια, με νέα αντιλαϊκά μέτρα που τσακίζουν τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας.
Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε και με μαθητές του χωριού όπου αναδείχθηκε ότι οι μαθητές ξέρουν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, βρέθηκαν μαζί του στους αγώνες, είδαν τα μέλη του έξω από τα σχολεία. Ότι οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δεν εμφανίστηκαν εν μια νυκτί ζητώντας την ψήφο τους και δεν θα εξαφανιστούν όταν τα φώτα των εκλογών θα πέσουν. Θα είναι εκεί να τους καλέσουν να οργανώσουν εστίες αντίσταση για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα.
Οι περιοδείες και οι εξορμήσεις θα συνεχιστούν την τελευταία εβδομάδα, δίνοντας μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ σε όλο το νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου