Print

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Κάτοικοι Βορειοχώρων Χίου: Κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου


Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019  
Όλοι εμείς, κάτοικοι των βορειοχώρων Χίου, απευθύνουμε κάλεσμα στον καθένα και την καθεμία για στήριξη του ΚΚΕ. 
Οι νέοι και οι νέες, όσοι αισθάνονται αριστεροί, με την ψήφο τους στις 7 του Ιούλη δεν πρέπει να δώσουν συγχωροχάρτι σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ γιατί προδόθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Να μην υποκύψουν στα ψεύτικα διλήμματα και τις απειλές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ. Όλοι μαζί ψήφισαν μνημόνια. Όποια κυβέρνηση προκύψει είτε με ΝΔ είτε με ΣΥΡΙΖΑ θα είναι βαθιά αντιλαϊκή, είναι ήδη δεσμευμένη στην εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων και νέων μέχρι το 2060.
Ο «μπαμπούλας» της ακυβερνησίας της ΝΔ διαψεύδεται από το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ αλλά και τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, από στελέχη της ΝΔ, που όλοι τους δηλώνουν πρόθυμοι να συνεργαστούν για «το καλό της χώρας» αν προκύψει ανάγκη.
Με την ψήφο μας μπορούμε να δώσουμε δύναμη στη δύναμή μας την επόμενη μέρα, με το μόνο Κόμμα, που σταθερά και μόνιμα είναι δίπλα μας στα δύσκολα, που μας είπε την αλήθεια, που προειδοποίησε έγκαιρα το λαό, κόντρα στο ρεύμα για τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης, για την αντιλαϊκή πολιτική. Δεν ξεχνάμε τα προβλήματα στα χωριά μας στην υγεία, την παιδεία, τις συγκοινωνίες, στη δουλειά.

Το ΚΚΕ, δεν τα δίπλωσε, οργάνωσε τον αγώνα, είναι το μόνο που δεν θεωρεί πως «ό,τι χάθηκε – χάθηκε», που παλεύει για την ανάκτηση των απωλειών μας.
Το ΚΚΕ δεν είπε ψέματα ότι η ΕΕ «αλλάζει προς όφελος του λαού», δεν κορόιδεψε για «περήφανες διαπραγματεύσεις»  με τους εκμεταλλευτές μας ή για κυβερνήσεις που θα διαχειρίζονταν το σύστημα προς όφελος των εργαζόμενων, όπως έκανε και εξακολουθεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλα Κόμματα (ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Μέρα 25 -Βαρουφάκης- κλπ).
Στέκεται σταθερά απέναντι στο φασισμό – ρατσισμό, την εγκληματική ΧΑ, γιατί αντιπαλεύει το σύστημα που τους γεννά.
Είναι το Κόμμα που δεν καθησυχάζει το λαό για το ρόλο του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ, για τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή του Αιγαίου και της Μ. Ανατολής, όπως κάνουν όλα τα Κόμματα.
Ακόμα και αν δεν συμφωνούμε σε όλα με το ΚΚΕ έχουμε δει την αγωνιστική συνέπεια λόγων και έργων των κομμουνιστών, την προσπάθεια συμπόρευσης με κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια. Στη Λαγκάδα το ΚΚΕ στάθηκε μπροστάρης ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ενέργειας μέσω της γνωστής επένδυσης χωρίς να υποκρίνεται όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, που με νόμους, παραδίδουν στους ιδιώτες τα κοινωνικά αγαθά, την ενέργεια τη στιγμή που μεταμφιέζονται σε προστάτες τους.
Μόνη μας ελπίδα είναι ένα ισχυρό ΚΚΕ, το μόνο Κόμμα που μπορεί να βάλει φρένο σε αυτή την κατάσταση με το λαό την επόμενη μέρα.
Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι κατακτήσεις έρχονται μόνο με αγώνες. Τίποτα δεν χαρίζεται. Ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει ότι θα δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση και μαζί η ελπίδα και η προοπτική να βελτιώσουμε τη θέση μας. Το ΚΚΕ είναι το μόνο Κόμμα που παλεύει όχι μόνο για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε αλλά και για να έχουν όλοι και όλες εργασία σταθερή, εξασφαλισμένη ζωή με ικανοποίηση των αναγκών των δικών μας και των παιδιών μας, με σύγχρονα δικαιώματα, με ελεύθερο χρόνο.
Καλούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα με ψήφο στο ΚΚΕ στις 7 Ιούλη ώστε να δώσουμε τη μάχη από καλύτερες θέσεις στα δύσκολα που έρχονται.
Υπογράφεται από:
1.    Ασπρούλη Μαρκέλλα – Οικιακά
2.    Ασπρούλης Ιωάννης - Ιδιωτικός Υπάλληλος
3.    Κάλλας Μανώλης - Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
4.    Κατούλης Σταμάτης – Φοιτητής
5. Καλόγερος Παντελής - Εργαζόμενος στο Δήμο Χίου – Ολυμπιονίκης με αναπηρία
6.    Κούνουπα Βούλα - Δημόσιος Υπάλληλος
7.    Κούνουπα Έλλη - Φιλόλογος Εκπαιδευτικός
8.    Κούνουπα Ζουζάνα – Φοιτήτρια
9.    Κούνουπας Γιάννης – Συνταξιούχος
10.Κούνουπας Μάρκος - Οδοντίατρος, Νεοεκλεγείς Τοπικός Σύμβουλος Λαγκάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση
11. Κωνσταντινούδη Γιασεμή - Ιδιωτική Υπάλληλος
12. Κωνσταντινίδης Στέλιος – Φοιτητής
13. Μαυρέλος Κωνσταντίνος - Ιδιωτικός Υπάλληλος, Νεοεκλεγείς Πρόεδρος Συκιάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση
14. Μαυρέλος Νικόλαος – συνταξιούχους Ναυτικός
15. Μαυρέλου Ρούλα - Νεοεκλεγείσα Τοπική Σύμβουλος Συκιάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση
16. Μιχάλα Σοφία - Συνταξιούχος, Πρόεδρος Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ και Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Β. Αιγαίου
17. Παππά Παρασκευή - Γραμματέας Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγκάδας «η Κυδιάντα»
18. Παππάς Δημήτρης - Συνταξιούχος Φοροτεχνικός
19. Παππάς Παναγιώτης - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
20. Πάσσας Μανώλης - Γιατρός, Νεοεκλεγείς Πρόεδρος Λαγκάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση
21. Πουλιανός Κωνσταντίνος – Εκπαιδευτικός
22. Πύρος Σταμάτης- Εκπαιδευτικός
23. Σαμονάς Βαγγέλης - Φαρμακοποιός
24.Σίμου Ευγενία - Άνεργη, Μέλος Σωματείου Εμπ/λων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, μέλος ΔΣ πολιτιστικού Συλλόγου Λαγκάδας «Η Κυδιάντα»
25. Τσίγκος Στέφανος - μέλος ΔΣ Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, Νεοεκλεγείς Τοπικός Σύμβουλος Λαγκάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση
26. Φερεντίνος Βαγγέλης – Μαραγκός
27. Χαβιάρας Ζαννής- Συνταξιούχος Ναυτικός
28. Ψωμαδάκης Δημήτρης – Συνταξιούχος ΔΕΗ
29. Χατζαντωνάκη Κική - Συνταξιούχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου