Print

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Ευχαριστήριο για τη συμπαράσταση στους διωκόμενους Μ. Σκούφαλο & Γ. Αμπαζή


Χίος, 3-10-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ευχαριστήριο για τη συμπαράσταση στους διωκόμενους Μ. Σκούφαλο & Γ. Αμπαζή 
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ αισθάνεται  για άλλη μια φορά την ανάγκη να ευχαριστήσει τα συνδικαλιστικά σωματεία και  τους φορείς του μαζικού κινήματος στη Χίο και πανελλαδικά, τους απλούς ανθρώπους  που εξέφρασαν με λόγια και έργα τη συμπαράστασή τους, που παρευρέθηκαν στο δικαστήριο. Για άλλη μια φορά φάνηκε ότι το πιο ισχυρό όπλο που διαθέτουμε είναι η αλληλεγγύη των εργαζομένων, για άλλη μια φορά φάνηκαν οι ελάχιστοι συνδικαλιστικά απόντες, οι Πόντιοι Πιλάτοι του συνδικαλιστικού κινήματος.
Τους πρώτους τους ευχαριστούμε γιατί στάθηκαν δίπλα μας στον αγώνα μας για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και την κατάργηση κάθε μορφής επιχειρηματικής δράσης στους δήμους είτε μέσω ΚΟΙΝΣΕΠ είτε οποιουδήποτε άλλου μέσου που οδηγεί σε ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών, διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, φαλκίδευση των όποιων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει.
Καλούμε τους εργαζόμενους να ορθωθούν και να διεκδικήσουν, μη υποκύπτοντας στο φόβο, τη μιζέρια και την υποταγή. Με τη δική τους δύναμη να ξανακατακτήσουν το δικαίωμα για μια ζωή περήφανη, για μια ζωή όπως τους αξίζει. Μαζί “να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων”.
Η δίκη δυστυχώς αναβλήθηκε εκ νέου, αφού για άλλη μια φορά ήταν στο τέλος του πινακίου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τον Ιανουάριο του 2018.
 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου