Print

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Στο σφυρί από το ΣΥΡΙΖΑ το αεροδρόμιο της Χίου, αφού πληρώσουμε τον εκσυγχρονισμό του!

Πηγή φωτό: www.ypa.gr 

Χίος, 19-4-2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΙΟΥ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή άλλως πώς, προοδευτική συμμαχία, που θα φρενάρει το φιλελευθερισμό στην Ευρώπη, τρομάρα τους, ετοιμάζεται να ξεπουλήσει και τα εναπομείναντα αεροδρόμια μεταξύ αυτών και της Χίου στο κεφάλαιο και τους επενδυτές.
Να τι εννοούν λοιπόν Κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και λοιπά δεκανίκια μαζί με τους υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες που υποστηρίζουν , ανάπτυξη!!!
Όλα για το κεφάλαιο! Στο μεταξύ, όλοι εμείς που μας τσακίζει η φορολογία, όλοι εμείς που δημιουργούμε τα ματωμένα πλεονάσματα της καρικατούρας της αριστεράς που κυβερνά τη χώρα, θα πληρώσουμε εκατομμύρια ευρώ για να εκσυγχρονιστεί το αεροδρόμιο της Χίου, να επιμηκυνθεί, να αλλάξουν τις οδικές αρτηρίες, παράλληλα με το αεροδιάδρομο, οδός Χρήστου κλπ και αφού γίνουν όλα αυτά, θα έρθει η Fraport ή η όποια Fraport να πάρει κοψοχρονιά τα υπόλοιπα αεροδρόμια και της Χίου.
Αυτή είναι η πολιτική οικονομία του καπιταλισμού για όσους αρέσκονται στις σαπουνόφουσκες περί επενδύσεων και επενδυτικού χώρου του ιδιωτικού τομέα! Πληρώνει ο λαός, αρπάζουν αυτοί!
Τα πανάκριβα εισιτήρια θα γίνουν ακόμα πιο ακριβά, όπως έγινε στη γειτονική Σάμο κι εμείς θα βλέπουμε τους προορισμούς που θα επιζητούμε κυρίως λόγω ανάγκης με το καλαμάκι!
Ως Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Χίου καλούμε τους Χιώτες και τις Χιώτισσες να μην αποδεχτούν τετελεσμένα. Να αγωνιστούν για έναν Ενιαίο Δημόσιο Φορέα αεροπορικών και ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, με φτηνά εισιτήρια, ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες 365 ημέρες το χρόνο.
Να αγωνιστούν να μην περάσουν τα σχέδια κυβέρνησης, ΕΕ και της συμμαχίας των αστικών κομμάτων ΝΔ και λοιπών, να τσακίσουν ακόμα περισσότερο τη ζωή μας.
Να αποτελέσει κριτήριο ψήφου στο Δήμο και Περιφέρεια η στάση των υποψηφίων αυτών των κομμάτων, που λαλίστατοι για άλλα, τηρούν σιγή ιχθύος, γιατί συμφωνούν με αυτές τις εξελίξεις και τις έχουν προσυμφωνήσει.
Κόκκινο γαρύφαλλο σε όλες τις κάλπες, ΚΚΕ στην Ευρωβουλή για να κάνουμε τη διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου