Print

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Η Ε.Γ.του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ καλεί σε 24ωρη απεργία στις 26-2-2020 για όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Βουνακίου στις 11:00 π.μ.

Πηγή φωτό: astraparis.gr

Θέμα: Ανακοίνωση της ΕΓ του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ – 24ωρη απεργία-Κάλεσμα σε συλλαλητήριο
    Σας γνωρίζουμε ότι η Ε.Γ. του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ συνεχίζοντας αταλάντευτα κατά του αυταρχισμού της κυβέρνησης κηρύσσει 24ωρη Απεργία στις 26/2/2020 για όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα και  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Βουνακίου στις 11:00π.μ
    Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμής μας , τους φορείς , τους εργαζόμενους του δημοσίου,  του ιδιωτικού τομέα και όλο τον λαό της Χίου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στην κυβέρνηση,  τις πολιτικές που υπερασπίζεται , την Ε.Ε που θέλουν με το δόγμα νόμος και τάξη να εγκλωβίσουν στα νησιά μας πρόσφυγες μετανάστες και να τα μετατρέψουν  σε αποθήκες ψυχών!!
Διεκδικούμε:
Να αποσύρει αμέσως τώρα η κυβέρνηση τις δυνάμεις καταστολής από τα νησιά.
Απεγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά και τη χώρα.
Καμιά νέα κλειστή ή ανοιχτή δομή .
Να μεταφέρονται οι αιτούντες άσυλο στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε δημόσιους, ανοιχτούς και αξιοπρεπείς χώρους φιλοξενίας και στη συνέχεια, με γρήγορες διαδικασίες, στις χώρες προορισμού τους. Όλη η διαδικασία, καθώς και η πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και εκπαίδευση να είναι στην αποκλειστική ευθύνη του κράτους, χωρίς την εμπλοκή ΜΚΟ.
Να καταργηθεί η συμφωνία Ελλάδας – Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας και όποια άλλη συνθήκη τους εγκλωβίζει στα νησιά και τη χώρα.
Να αποζημιωθούν στο 100% οι κάτοικοι που έχουν υποστεί ζημιές από τις συνέπειες του μαζικού εγκλωβισμού.
Να απορροφηθούν όλοι οι εργαζόμενοι των hot spots ως μόνιμο προσωπικό σε κρατικές δομές, δήμους και Περιφέρειες, με βάση και τον τόπο κατοικίας τους.
ΟΧΙ στον αυταρχισμό της κυβέρνησης!!!
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!!
Απεγκλωβισμός των προσφύγων μεταναστών εδώ και τώρα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου