Print

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΛΑ.Σ. Δ. Χίου: Ο φασιστικός λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται

Πηγή φωτό: www.katiousa.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Ο φασιστικός λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται
Αυτό το μήνυμα μίσους  κυκλοφορούν οι φασίστες με το γνωστό ύπουλο τρόπο τους:
«Συζητιέται αύριο το πρωί στης 7 συγκέντρωση στο αγ Χαράλαμπο στο Χαλκειός κοντά στη βιαλ. Για να μην αφήσουμε να περάσει καμιά ΜΚΟ μέσα  θα έρθει και 2ο μνμ για επιβεβαίωση αν γίνει η όχι .τώρα που είμαστε πυρωμένοι. Μην το ανεβάσετε στο Facebook στείλτε το μόνο σε έμπιστα άτομα να μαθευτεί μέσο μηνυμάτων. αντιγραφή και επικόλληση τώρα»
 Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούν να βγουν από τα λαγούμια τους και πίστεψαν ότι ήρθε η ώρα με την Παγχιακή αντίδραση απέναντι στις δυνάμεις καταστολής και εισβολής του αστικού κράτους, σήμερα της ΝΔ, να ψαρέψουν σε θολά νερά, ως γνήσια μαντρόσκυλα του συστήματος.
Δεν τους βγήκε όλο αυτό το διάστημα, παρ’ όλες τις προσπάθειες των αρχηγών τους να φανούν εξαγνισμένες περιστερές, να το παίξουν ηγέτες του αγώνα  και ήρωες! 
Προσπαθούν να στρέψουν τις αντιδράσεις του κόσμου από την κυβέρνηση και τα όργανά της, πάνω  στους πρόσφυγες και μετανάστες με άλλοθι τις ΜΚΟ και το ρόλο τους.

Προβοκάτορες και επικίνδυνοι ως συνήθως. Τσιράκια του συστήματος, που πήραν την εντολή, «οι λαθροπίθηκοι φταίνε για όλα» και όχι η κυβέρνηση και η ευρωπαϊκή ένωση.
Να απομονωθούν τώρα, να επιστρέψουν στα λαγούμια τους  οι σύμμαχοι του κράτους καταστολής, οι χαφιέδες του συστήματος. Αυτό το ρόλο έπαιξαν και στις κινητοποιήσεις και γνωρίζουνε καλά το παιχνιδάκι τους οι ηγετίσκοι τους.
Κανένας νεολαίος , κανένας άνθρωπος που μάτωσε να μην τσιμπήσει στο δηλητήριό τους.
Ο μεγάλος αγώνας των νησιωτών, οι τόνοι δακρυγόνα, τα χτυπήματα και οι ζημιές μέχρι την τελευταία στιγμή, οι κρωγμοί των ματατζήδων της ΝΔ, «Τουρκόσποροι», έχουν ονοματεπώνυμο και υπογραφή. Την κυβέρνηση και τους παρατρεχάμενούς της.
Αυτούς ξεπλένουν μια ζωή οι φασίστες.
27/2/1020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου