Print

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΛΑ.Σ. Δ. Χίου: Ο χιώτικος λαός απαιτεί από τους ταγούς της Δημοτικής Αρχής δράσεις αποτροπής επίταξης για τη δημιουργία υπερδομής στο Αίπος.

Πηγή φωτό: politischios.gr

Χίος, 19 Φεβρουαρίου   2020
Καλούμαστε την Δευτέρα 24/02/2020 σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο  με  θέμα «Μεταναστευτικό-Προσφυγικό».
Δεδομένου ότι έχουν συγκληθεί πολλά Δημοτικά Συμβούλια με  το γενικόλογο  αυτό θέμα, και έχουν αναλωθεί ώρες στην συζήτηση και ανάλυση του θέματος,  ζητούμε από τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, υπό τις παρούσες συνθήκες, την εξειδίκευση του θέματος για συγκεκριμένα μέτρα και δράσεις.
Η Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε χθες το πρωί, 18/02/2020,  το παρακάτω αίτημα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Οι καταιγιστικές εξελίξεις   σχετικά με τη δημιουργία της υπερδομής στο Αίπος μετά την ΠΝΠ και την επίταξη των 625 στρεμ.  από την κυβέρνηση έχουν δημιουργήσει έντονη αγανάκτηση στο χιώτικο λαό  ο οποίος απαιτεί  από  τους  ταγούς  της Δημοτικής Αρχής  δράσεις  αποτροπής. 
Σε  συνέχεια  της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  με την οποία καταδικάστηκε από όλες τις παρατάξεις  η απαράδεκτη ενέργεια  της ΠΝΠ και η επίταξη  αυτή, ζητούμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ληφθεί απόφαση για συγκεκριμένα μέτρα δράσης  που αφορούν  στον αποκλεισμό  της περιοχής, στη χρησιμοποίηση όλων των μέσων για να μην υλοποιηθεί αυτή η πράξη και στη συμπόρευση  με το λαϊκό αίσθημα
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου