Print

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Δελτίο Τύπου για την περιοδεία στη Σάμο της Αγλαΐας Κυρίτση, υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (8-9-2023)

Με την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και στο δήμο Δυτικής Σάμου, ολοκληρώνεται σήμερα  Παρασκευή 8-9-2023 το απόγευμα στις 6:30’ στην αίθουσα εκδηλώσεων το δήμου στο Καρλόβασι, η τετραήμερη περιοδεία στο νησί μας, της Αγλαϊας Κυρίτση υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Νωρίτερα το πρωί πραγματοποιήθηκε περιοδεία στο Καρλόβασι και σύσκεψη με το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Χθες το πρωί κλιμάκιο υποψηφίων με επικεφαλής την Αγλαϊα Κυρίτση και τον Τίμο Χατζηλαγό  υποψ. δήμαρχο Ανατολικής Σάμου περιόδευσαν στον εμπορικό δρόμο της πόλης Σάμου όπου συνομίλησαν εγκάρδια με αυτοαπασχολούμενους εμπόρους και καταναλωτές, ενώ αργότερα επισκέφθηκαν τη Δημόσια Βιβλιοθήκη όπου ενημερώθηκαν από τον διευθυντή της και τα στελέχη της, για τη πλούσια δραστηριότητα που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια , καθώς και για την ανάγκη φροντίδας και ενίσχυσης του έργου της. Ιδιαίτερα επισημάνθηκε η ανάγκη  εγκατάστασης σύγχρονου συστήματος πυρόσβεσης που δεν καταστρέφει τα βιβλία   και δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το αίτημα  θα αναδειχθεί και θα υποστηριχθεί από τη Λαϊκή Συσπείρωση στη Περιφέρεια. Ο διευθυντής της Βιβλιοθήκης Μανώλης Πυργιώτης  χάρισε στην Αγλαϊα Κυρίτση τρείς από τις τελευταίες εκδόσεις της.

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε περιοδεία στον Μαραθόκαμπο και στον Όρμο Μαραθοκάμπου όπου μοιράστηκε η διακήρυξη του  περιφερειακού συνδυασμού της παράταξης και συζητήθηκαν με κατοίκους θέματα που απασχολούν τη περιοχή, με κυρίαρχο αυτό της ιδιωτικοποίησης  του Τουριστικού καταφυγίου το οποίο  ενώ φτιάχτηκε με χρήματα του ελληνικού λαού, εκχωρήθηκε σε ιδιώτη για την εκμετάλλευσή του.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής  η Αγλαΐα Κυρίτση, ο Τίμος Χατζηλαγός, ο Γραμ. της Τ.Ε  Σάμου του ΚΚΕ Σταμάτης Φιλιππής και υποψήφιοι  της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Περιφέρεια και τους Δήμους του νησιού, πήραν μέρος στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας για το έγκλημα στον καταπέλτη του «Blue Horizon»,  που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Σάμου  στο λιμάνι Μαλαγαρίου, με αφορμή την δρομολόγηση του συγκεκριμένου πλοίου στη γραμμή Πειραιά – Σάμου – Ρόδου. Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει σχετική ανακοίνωση και κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Μαζί με το λαό,  στους αγώνες 

για τις ανάγκες των πολλών 

και όχι για τα κέρδη των λίγων







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου