Print

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Η ΛΑ.Σ. Β. Αιγαίου ζητά τη σύγκληση του Π.Σ. για την ολοκλήρωση της διακοπείσας συνεδρίασής του, στις 13-7-2017.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Λαϊκή Συσπείρωση Β. Αιγαίου απηύθυνε την παρακάτω επιστολή προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου εκφράζοντας τη λύπη και τη δυσαρέσκεια της για την εξέλιξη που είχε η ειδική συνεδρίαση του ΠΣ της 13ης Ιουλίου 2017 με θέμα “Λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου”:
Μυτιλήνη, 17 Ιουλίου 2017
Προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Β.Αιγαίου
Θέμα: Σύγκληση του Π. Συμβουλίου για την ολοκλήρωση της διακοπείσας συνεδρίασής του, της 13ης Ιουλίου 2017.
Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη και δυσαρέσκεια μας τόσο για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η περιφερειάρχης τη συζήτηση του θέματος “Λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου”, αποδείχνοντας με προκλητικό τρόπο την περιφρόνηση της για το Σώμα, όσο και για τη διακοπή της συζήτησης γιατί : “Γέμισε η ταινία του μαγνητοφώνου” κατά τα λεγόμενα του αρμόδιου υπαλλήλου. Είναι αδιανόητο στο 2017 να συμβαίνουν αυτά, εκτός και αν.... τελείωσε σκόπιμα η ταινία, κάτι που δεν θέλω να πιστέψω.
Είναι, πάντως, να απορεί κανείς, γιατί μια τόσο σημαντική συνεδρίαση του Π.Σ., που μόνο όφελος θα μπορούσε να έχει για τη λειτουργία του, αντιμετωπίστηκε μ’ αυτό τον τρόπο.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή η συζήτηση δεν ολοκληρώθηκε, οφείλετε να μεριμνήσετε για την ολοκλήρωση της, ώστε να τοποθετηθούν όλοι οι σύμβουλοι που είχαν ζητήσει το λόγο, να δευτερολογήσουν όσοι το επιθυμούν και να καταλήξει το Π.Σ. σε απόφαση για το μέτρα θα παρθούν για τη βελτίωση της λειτουργίας του, με βάση και τις προτάσεις που κατατέθηκαν από τους συμβούλους, που πρόλαβαν να τοποθετηθούν πριν τη διακοπή ή που θα τοποθετηθούν..
 Σας καλούμε λοιπόν, ως Λαϊκή Συσπείρωση, για το σκοπό αυτό, να συγκαλέσετε σε έκτακτη συνεδρίαση το συντομότερο το Π.Σ.
Με τιμή
Στρατής Κόρακας
Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου