Print

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Σύσκεψη στη Λαγκάδα: Στο κέντρο της προσοχής μας βρίσκεται το σχολείο του χωριού, ο αγροτικός γιατρός, η αποχέτευση, ο πολιτισμός, το νερό, η επένδυση των τηγανέλαιων


 Χίος,14--5-2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Περιοδεία και σύσκεψη στη Λαγκάδα
    Περιοδεία και σύσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε χθες στη Λαγκάδα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Σταύρο Τάσσο και τον υποψήφιο Δήμαρχο Χίου Μάρκο Σκούφαλο. Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Αιγαίου Γιώργης Αμπαζής.
    Στη σύσκεψη, τονίστηκε ότι μπροστά στο λαό συγκρούονται δυο πολιτικές. Αυτή των άλλων πολιτικών δυνάμεων και παρατάξεων, η πολιτική του "νέου" διπολισμού μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και η πολιτική του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης.
    Οι υποψήφιο που στηρίζονται από το ΚΚΕ επισήμαναν την ανάγκη να δοθεί δύναμη στο τοπικό συμβούλιο, στο δημοτικό και περιφερειακό, δύναμη στο ευρωκοινοβούλιο. Η πολιτική που βιώνει ο λαός ασκείται με ενιαίο τρόπο, άρα ενιαία και αγωνιστική χρειάζεται να είναι και η ψήφος του. Να μην αποδυναμώνει η μια ψήφος την άλλη.
    Οι άλλες παρατάξεις, τόνισαν οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, παπαγαλίζουν τα γνωστά περί "ανάπτυξης", μιλούν για "σχέδια μεγαλόπνοα" κρύβοντας την πραγματικότητα: Τη συμφωνία τους με όλες τις περικοπές στην τοπική διοίκηση και με μνημόνια και χωρίς μνημόνια είτε διοίκησαν στο δήμο στην περιφέρεια στη Βουλή.
    Τέλος, σημειώθηκε από τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι στο κέντρο του αγώνα μας βρίσκονται οι λαϊκές ανάγκες. Στο κέντρο της προσοχής μας βρίσκεται το σχολείο του χωριού, ο αγροτικός γιατρός η αποχέτευση ο πολιτισμός το νερό η επένδυση των τηγανέλαιων. Όλα αυτά, παρατήρησαν, συνδέονται όλα με την πολιτική της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των τοπικών αρχόντων
    Αυτό είναι το περιεχόμενο της Λαϊκής Συσπείρωσης, του ΚΚΕ αυτή είναι η πρόκληση για όλους.
    Δυνατά, στις λίγες μέρες που έμειναν, με πρόγραμμα και περιεχόμενο, με αισιοδοξία, κατέληξαν οι ομιλητές, δυναμώνουμε τη φωνή μας, διεκδικούμε την επόμενη μέρα με δυνατό ΚΚΕ παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου