Print

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήριο του επικεφαλής της ΛΑ.Σ. Δ. Χίου Μάρκου Σκούφαλου


                     ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους και όλες που εμπιστεύτηκαν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, από άκρη σε άκρη του νησιού, ξεπερνώντας διλήμματα, ταξίματα, απειλές, κουμπαριές και λοιπές συγγένειες, θέτοντας στο κέντρο της επιλογής τους τα προβλήματα της ζωής τους, την καταδίκη όλων αυτών, που τους στερούν τα αυτονόητα δικαιώματά τους.

Ειδικά να ευχαριστήσω τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς μας συμβούλους και κυρίως τα νιάτα μας, που πάλεψαν με αυταπάρνηση, εκτέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα, πίστεψαν στον αγώνα μας και όλοι μαζί σηκώσαμε τα μάτια μας πέρα από τον ορίζοντα, εκεί που διαγράφεται ένας άλλος κόσμος, ο δικός μας κόσμος που δεν χωρά η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, που αρχίζει από τα απλά και καθημερινά και φτάνει στα μεγάλα, στο τσάκισμα της σημερινής βαρβαρότητας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με ψηλά το κεφάλι, με γνώση στην ξηρασία του μέλλοντος που λέει ο ποιητής μας ο Κατσαρός, με πίστη για τη νίκη, που ακόμα και αν δεν τη ζήσουμε εμείς οι πιο παλιοί, θα τη ζήσουν οι νεότερες γενιές, αφήνοντάς ένα κόκκινο γαρύφαλλο στους προηγούμενους χτίστες της ιστορίας. Μας αρκεί.

Και πάλι ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν πλάι μας, ψηφοφόρους και στελέχη και ζητώ συγγνώμη για τις όποιες ανεπάρκειες και λάθη μου.

Συνεχίζουμε με ψηλά τις σημαίες μας, τις σημαίες του δίκιου, που δεν είναι υπόθεση μιας εκλογικής πλειοψηφίας με όρους αστικής δημοκρατίας, ενός καλπονοθευτικού νόμου, των αγοραπωλησιών συνειδήσεων και εκμαυλισμού ανθρώπων, αλλά αντικειμενικής πραγματικότητας.

Τέλος, επειδή οι αναλύσεις και τα σενάρια συνεχίζονται, εν μέσω εκβιασμών ελέω εκλογικού νόμου, της δεύτερης Κυριακής και αφορούν στην κλεμμένη δεύτερη έδρα της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο μας, ξεκαθαρίζουμε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ δεν αποτιμούν την τιμή, τις αξίες τους και τα ιδανικά τους σε έδρες, ώστε να αλλάξουν πολιτική στάση τη δεύτερη Κυριακή.

Το κάλεσμα για άκυρο-λευκό στους δήθεν αντίπαλους, στους νεροκουβαλητές της πολιτικής των κομμάτων της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο μας παραμένει στο ακέραιο. Οι πολιτικές πιρουέτες, αφορούν τους δικούς τους χώρους και όχι το δικό μας.

ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΧΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου