Print

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!


Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!



Η ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ΧΊΟΥ καταγγέλλει και καταδικάζει τις πρακτικές της κυβέρνησης της ΝΔ,που δεν διστάζει να επιστρατεύσει την αστυνομία και την εισαγγελία Χίου,για να κάμψει το ηθικό αυτών που αγωνίζονται, των κατοίκων των χωριών μας της ΒΑ Χίου και των προέδρων τους.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία άρχισε τις κλήσεις προς τους προέδρους των χωριών, με εισαγγελική - κυβερνητική εντολή φυσικά, να προσέλθουν "διά υπόθεσίν" τους, θυμίζοντας μαύρες εποχές αλήστου μνήμης για την πατρίδα μας.

Τώρα θυμήθηκαν οι άθλιοι της κυβέρνησης τόσο της σημερινής όσο και των προηγούμενων με μνημόνια και χωρίς μνημόνια, ότι τα ΕΛΤΑ είναι κοινωφελής επιχείρηση!!!

Όταν την ιδιωτικοποιούσαν, (ΠΑΣΟΚ) όταν έδιωχναν πάνω από 2000 εργαζόμενους, {ΝΔ-Πασοκ ), όταν την έβαζαν στο υπερταμείο (ΣΥΡΙΖΑ )και οταν ξεπουλούσαν με τον τελευταίο τους νόμο (ΝΔ) ό,τι απέμεινε στο δημόσιο,δεν ήταν κοινωφελής επιχείρηση;;;

Τώρα κόπτονται η κυβέρνηση και τα εισαγγελικά της όργανα για τις συντάξεις των ηλικιωμένων και όχι όταν τους αναγκάζουν να φεύγουν από τον τόπο τους και να διανύουν 30 και 40 χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν.

Αλλά αυτοί είναι!!!

Δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από τρομοκρατία και αυταρχισμό, μόνο που θα πέσουν στο κενό .


26-10-2023

https://youtu.be/enLm7HBxsf0?si=5OP7hUcyuFVbJ45T

(ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΚΟΥΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ , ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΙΟΥ)

https://www.902.gr/eidisi/ergazomenoi-symmahia/345471/aparadekti-dioxi-se-4-proedroys-koinotiton-poy-diamartyrithikan


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου